Tips voor PVC vloeren voor de laagste prijs

Wanneer je al wat langer in je huis woont, kan het zo zijn dat je toe bent aan een nieuwe vloer. Na lang overleggen heb je besloten dat het een PVC vloer gaat worden. Natuurlijk wil je dan wel PVC vloeren voor de laagste prijs. Niemand wil natuurlijk te veel betalen. Echter moet je wel op een aantal zaken letten wanneer je een PVC vloer gaat kopen. Waar moet je dan allemaal op letten? Lees er hier meer over!

Zit er legservice bij de PVC vloeren voor de laagste prijs?

Je zou natuurlijk zelf een nieuwe PVC kunnen leggen. Echter wordt dit afgeraden, omdat er best veel mis kan gaan. De vloer kan omhoog komen en er kan vocht tussen de vloer gaan zitten wanneer er geen plinten worden gebruikt. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van een legservice. Er komen dan professionele vakmensen bij jou in huis om de vloer te leggen. Zo weet je in ieder geval dat de vloer goed gelegd wordt en dat er bijna niks mis kan gaan. Daarnaast is een PVC vloer leggen ook zo gebeurt. Meestal kan je al na een halve dag genieten van je nieuw opgeleverde vloer. Zo hoef je zelf ook niet lang in de troep te zitten zoals bij sommige andere vloeren. In de avond al genieten van je nieuwe vloer? Dat kan gemakkelijk als je voor een PVC vloer kiest!

Kijk naar de garantie

Wanneer je PVC vloeren voor de laagste prijs koopt, moet je goed kijken of er ook garantie bij zit. Er kan natuurlijk altijd wat kapot gaan aan de planken. Het is dan wel zo fijn dat je een andere set of in het uiterste geval je geld terug krijgt. Je moet er toch niet aan denken dat je een PVC vloer koopt en het uiteindelijk een miskoop blijkt te zijn. Het is daarom goed om vooraf te checken hoe lang de garantie is op de pakketten. Gelukkig heb je bij de meeste winkels wel een tijdje garantie, mits je natuurlijk de kassabon bewaard.

Kies een goede ondervloer

Wanneer je voor een PVC vloer wilt gaan, moet je ook rekening houden met een ondervloer. Een ondervloer komt onder de PVC vloer te liggen. Het zorgt ervoor dat de PVC vloer goed en egaal blijft liggen en dat er geen bobbels in de vloer komen. Wanneer je bijvoorbeeld in een flat woont, is een ondervloer ook verplicht. De ondervloer moet dan minstens 10 decibel kunnen dempen. Wanneer je dit niet doet, heb je gegarandeerd ruzie met de onderburen en kan je een boete krijgen. Zorg er dus voor dat je de juiste ondervloer kiest voordat je een PVC vloer koopt. Mocht je nou ook vloerverwarming hebben?Dit is geen probleem voor de ondervloer. De ondervloer komt er gewoon overheen, daarna de PVC vloer. Het kan alleen zo zijn dat de vloer iets langer nodig heeft om warm te worden. Gelukkig duurt dit vaak maar een kwartiertje. Daarna kan je genieten van een lekkere warme vloer. Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel wat meer te weten gekomen over waar je allemaal op moet letten als je een PVC vloer koopt.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Schildersbedrijf-Breukelen.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart